منتظران

منتظران

منتظران

منتظران

توضیحات خطیب‌زاده درباره آزادی نفتکش کره جنوبی

توضیحات خطیب‌زاده درباره آزادی نفتکش کره جنوبی

سخنگوی وزارت امور خارجه درباره آزادی نفتکش کره جنوبی گفت: در پی تکمیل تحقیقات در مورد تخلف کشتی کره‌ای و بنا به درخواست مالک و دولت کره برای آزادی کشتی، دستور آزادی کشتی از سوی دادستان صادر شد.

توضیحات خطیب‌زاده درباره آزادی نفتکش کره جنوبی

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، «سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (جمعه) در خصوص آزادی نفتکش کره جنوبی اعلام کرد: در پی تکمیل تحقیقات در مورد تخلف کشتی کره‌ای و بنا به درخواست مالک و دولت کره برای آزادی کشتی، دستور آزادی کشتی از سوی دادستان صادر شد.

وی افزود: عدم سوء سابقه ناخدا و کشتی در زمینه تخلف در منطقه، زمینه نگاه مثبت دادستان را فراهم کرد.

خطیب‌زاده خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشوری با سواحل طولانی در خلیج فارس و دریای عمان، بر رعایت کامل مقررات دریایی از جمله مقررات‌ ناظر بر حفظ محیط زیست تاکید دارد و هرگونه تخلف در این زمینه را رصد و پیگیری می‌کند.

به گزارش فارس، رسانه رسمی کره جنوبی امروز با اشاره به بیانیه‌ای از وزارت خارجه این کشور اعلام کرد که ایران کشتی توقیف‌شده کره جنوبی و ناخدای آن را آزاد کرده است.

خطیب‌زاده روز دوشنبه ۱۶ فروردین ماه در نشست هفتگی با خبرنگاران درباره اعلام رسانه‌های کره‌ای مبنی بر آزادی نفتکش کره جنوبی گفته بود: موضوع کشتی کره‌ای یک موضوع کاملا متفاوت از روابط دوجانبه است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی یادآور شد: البته دولت کره درخواست‌های خیلی جدی از ما داشته و با توجه به اینکه کاپیتان کشتی سوء سابقه نداشته و همه بررسی‌ها در مسیر کمک به این کشتی بوده، ما پیشنهادهای خودمان را به قوه قضاییه و مقام قضایی ارائه کردیم و مقام قضایی تا امروز با نظر مثبت به این موضوع پرداخته است. به محض اینکه مقام قضایی به نتیجه برسد سخنگوی قوه قضاییه اعلام خواهد کرد. وزارت خارجه توصیه‌های خودش را با توجه به درخواست‌های دولت کره و عدم سوء پیشینه کشتی و کاپیتان به قوه قضاییه اعلام کرده است. (اینجا بخوانید)

طبق گزارش خبرگزاری «یونهاپ»، وزارت خارجه کره جنوبی در بیانیه‌‌ای گفته نفتکش «هانکوک چیامی» (هانکوک چیمی) به همراه ناخدا و ۱۲ خدمه‌اش ساعت ۶ صبح امروز (به وقت ایران) بندر ایران را ترک کرده است. خدمه این کشتی قبلاً آزاد شده بودند اما برای ارائه خدمات نگهداری، نفتکش را ترک نکرده بودند.

وزارت خارجه کره جنوبی گفته ناخدا و خدمه کشتی سالم هستند.

خبرگزاری یونهاپ هفته پیش به نقل از یک منبع دیپلماتیک با اشاره به پیشرفت‌های حاصل‌شده در مذاکرات با طرف‌های ایرانی از احتمال رفع توقیف این نفتکش و ناخدای آن طی روزهای آتی خبر داده بود.

نفت‌کش کره جنوبی با نام تجاری «هانکوک چیامی» صبح روز ۱۵ دی‌ماه سال ۱۳۹۹ به دلیل نقض پروتکل‌های زیست‌محیطی توسط نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی توقیف شده بود.

غریب‌آبادی: تنها گزینه روی میز ایران، لغو عملی همه تحریم‌ها و راستی‌آزمایی است

غریب‌آبادی: تنها گزینه روی میز ایران، لغو عملی همه تحریم‌ها و راستی‌آزمایی است

عضو هیئت مذاکره‌کننده ایران در مذاکرات وین با بیان اینکه تنها گزینه روی میز ایران، لغو عملی همه تحریم‌ها و راستی آزمایی است، گفت: موضوع گام‌به‌گام به‌هیچ‌وجه در گفتگوها مطرح هم نشده.

غریب‌آبادی: تنها گزینه روی میز ایران، لغو عملی همه تحریم‌ها و راستی‌آزمایی است

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، نشست کمیسیون مشترک برجام با حضور هیئت دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران و کشورهای ۱+۴ -شامل روسیه، چین، فرانسه، انگلیس و آلمان و با حضور معاون دبیرکل سرویس اقدامات خارجی اتحادیه‌ی اروپا به‌عنوان هماهنگ‌کننده‌ی این نشست- از روز سه‌شنبه‌ی هفته‌ی جاری در وین آغاز شده است. در گفت‌وگوهای این نشست، شروط ایران برای بازگشت طرفین به تعهدات خود در برجام پس از لغو عملی همه‌ی تحریم‌ها از سوی آمریکا و راستی‌آزمایی طرف ایرانی، بررسی می‌شود. جمهوری اسلامی ایران که پس از نقض تعهدات برجامی از سوی سه کشور اروپایی و خروج آمریکا از برجام، مطابق بندهای ۲۶ و ۳۶ برجام اقدام به کاهش تعهدات خود کرده بود، در این گفت‌وگوها تأکید دارد تا لغو عملی همه‌ی تحریم‌ها و انجام راستی‌آزمایی، به تعهدات سابق بازنخواهد گشت. پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR در گفت‌وگو با آقای کاظم غریب‌آبادی، سفیر و نماینده‌ی جمهوری اسلامی ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و از اعضای هیئت مذاکره‌کننده‌ی جمهوری اسلامی -که در مذاکرات وین حضور دارد- آخرین مواضع و مذاکرات جمهوری اسلامی ایران را بررسی می کند.

 
خلاصه‌ی حرف و موضع جمهوری اسلامی در قبال بازگشت آمریکا به برجام چیست؟

خلاصه‌ی حرف و موضع جمهوری اسلامی ایران در قبال بازگشت آمریکا به برجام این است که این جمهوری اسلامی ایران نبود که تعهداتش تحت برجام را نقض ‌کرده باشد؛ ایران نه‌تنها به تمامی تعهداتش تحت برجام پایبند بود، بلکه این آمریکا بود که تعهداتش را نقض ‌کرد و سیاست خصمانه‌ای را علیه ملت ایران در پیش گرفت؛ چنانچه آمریکایی‌ها قصد بازگشت به برجام را دارند، باید تمامی تحریم‌ها را به‌صورت عملی لغو کنند به‌گونه‌ای که جمهوری اسلامی ایران بتواند آن‌ها را راستی‌آزمایی کند. درواقع رفع تحریم روی کاغذ آن هم به‌صورت صوری برای ما مطرح نیست، بلکه مشاهده‌ی اثرات عملی رفع تحریم‌ها، بسیار اساسی و کلیدی است. تنها در این صورت است که جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد به تعهدات خودش تحت برجام بازگردد.

دقیقاً در چه صورتی به تعهدات برجامی بازمی‌گردیم؟

جمهوری اسلامی ایران تنها در صورتی آمادگی دارد که به تعهدات برجامی‌اش بازگردد که اولاً، آمریکا تمامی تحریم‌ها را به‌صورت عملی، نه از روی کاغذ بردارد، ثانیاً، جمهوری اسلامی ایران لغو تحریم‌ها و آثار لغو تحریم‌ها را راستی‌آزمایی کند.

منظورمان از رفع تحریم، کدام تحریم‌هاست؟ تحریم‌هایی که ترامپ وضع کرد یا تحریم‌هایی که در برجام بود؟

تحریم‌هایی که باید برداشته شود، کاملاً مشخص است. اولاً، تمامی تحریم‌هایی که برابر برجام لغو شد، ولی دولت آمریکا مجدداً آن‌ها را اعمال کرد، باید لغو شود. ثانیاً، دولت ترامپ برخی تحریم‌های جدیدی را علاوه بر تحریم‌هایی که تحت برجام لغو شده بود، وضع کرد. این تحریم‌ها هم باید لغو شود. ثالثاً، تحریم‌هایی هست که به بهانه‌های غیرهسته‌ای وضع شد. این تحریم‌ها هم باید به‌صورت کامل رفع شود.

این موضوع به‌صورت شفاف در گفت‌وگوها از جمله در کمیسیون مشترک برجام از سوی جمهوری اسلامی ایران اعلام‌شده که باید تمامی این تحریم‌ها لغو شود.

اگر رئیس‌جمهور آمریکا فرمان لغو تحریم‌ها را امضاء کند، آیا ممکن است در عمل هم لغو شود؟ در چه صورتی می‌توان از لغوشدن تحریم‌های نفتی و بانکی مطمئن شد؟

برای ما هم  این‌گونه نیست که مثلاً رئیس‌جمهور آمریکا برخی فرمان‌های اجرایی را برای لغو تحریم‌ها امضاء کند تا این اطمینان برای ما حاصل شود که تحریم‌ها واقعاً رفع شده‌اند. تحریم‌ها نه روی کاغذ، بلکه باید به‌صورت عملی لغو شود. به همین دلیل است که رهبر انقلاب نیز بحث راستی‌آزمایی لغو تحریم‌ها را مطرح کردند و تبدیل به سیاست جمهوری اسلامی ایران شد و در گفت‌وگوهای مختلف هم منعکس‌شده و مورد تأکید قرارگرفته و پیگیری می‌شود.

امّا مفهوم راستی‌آزمایی این است که مثلاً جمهوری اسلامی باید در حوزه‌ی فروش نفت بتواند قراردادهای نفتی‌اش را منعقد و نفتش را صادر کند و منابع مالی درآمدش را از طریق کانال‌های بانکی به داخل منتقل کند و یا مصارف دیگری را برای آن در نظر بگیرد. یا در حوزه‌ی بانکی بتواند تراکنش‌های مالی‌اش را از کانال‌های مالی مختلف انجام بدهد. تنها در این صورت است که می‌توان اطمینان حاصل کرد که لغو تحریم‌ها دارای اثرات عملی است.

با توجه به اینکه رفع عملی تحریم‌ها زمان‌بر خواهد بود، ولی بازگشت به تعهدات برجامی در کوتاه‌مدت اتفاق می‌افتد. پس، هم‌زمانی اقدام ایران و آمریکا به‌معنی پیش‌دستی ماست، ولی ممکن است آمریکا دوباره خلف وعده کند. با توجه به این مسئله چه تدبیری باید در نظر گرفت که اجازه‌ی خلف وعده‌ی دوباره به آمریکا ندهیم؟

در مورد اتخاذ برخی تدابیر برای جلوگیری از احتمال خلف وعده‌ی آمریکا هم همان‌گونه که سیاست جمهوری اسلامی ایران است، اولاً، باید آمریکا تمامی تحریم‌ها را لغو کند و بعد از راستی‌آزمایی، جمهوری اسلامی ایران به تعهدات برجامی خودش بازخواهد گشت. ثانیاً، اگر آمریکا بخواهد مدتی بعد از بازگشت به برجام خلف وعده‌ای هم داشته باشد، این موضوعی است که الآن در گفت‌وگوها طرح‌شده و در حال بررسی است که باید چه اقداماتی در حوزه‌ی تعهدات فنی ایران انجام شود و چگونه این تعهدات انجام شود که اگر احتمالاً یکی از طرف‌ها خلف وعده‌ای داشت و یا متعاقباً و بعداً به تعهداتش عمل نکرد، این‌گونه نباشد که فقط جمهوری اسلامی ایران از قبل به تعهداتش عمل کرده باشد. این موضوعی است که کاملاً تحت بررسی‌های فنی است و گزینه‌های مختلفی هم مطرح ‌شده است.

عده‌ای موضوع اقدام گام‌به‌گام را مطرح کرده‌اند. آیا در مورد این راه‌حل هم بحثی شده است؟

موضوع گام‌به‌گام به‌هیچ‌وجه در گفت‌وگوها و مذاکرات مدنظر نیست و مطرح هم نشده است. آنچه که از سوی جمهوری اسلامی ایران برای دستورکار گفت‌وگوها مطرح‌شده و از سوی کمیسیون مشترک برجام در حال پیگیری است، بازگشت تمامی طرف‌ها همچنین آمریکا به‌صورت کامل و مؤثر به تعهدات برجامی خودشان است؛ یعنی همان هدف نهایی که در توافق هسته‌ای درج‌شده مدنظر است، نه اینکه اقدامات گام‌به‌گام مورد بحث، بررسی و تفاهم قرار بگیرد.

می‌دانیم که دشمنی آمریکا با ما خیلی گسترده‌تر از مسئله‌ی هسته‌ای است. همچنین تنها سلاح آمریکا علیه ما هم تحریم است. به نظر شما آمریکا این سلاح را زمین خواهد گذاشت؟

ما هیچ اعتمادی به آمریکا نداریم و هرگونه ترتیباتی با درنظرداشتن این اصل صورت می‌گیرد. اوّلاً، آمریکا همواره از ابزار تحریم برای حصول و اهداف سیاست خارجی خود نه‌تنها علیه جمهوری اسلامی ایران، بلکه علیه طیف وسیعی از کشورها -بیش از ۳۵ کشور- استفاده کرده و می‌کند. طبیعتاً، این سیاست کاملاً مغایر با حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد است.

ثانیاً، سیاست فشار حداکثری که در اثر اعمال تحریم‌ها از سوی آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران در پیش گرفته شد، سیاستی کاملاً شکست‌خورده‌ است. خود آمریکایی‌ها هم به‌صراحت اذعان کردند که این سیاست موفق نبوده است؛ حتی در سطح وسیع‌تر هم کارشناسان برجسته‌ی بین‌المللی عمدتاً اذعان کرده‌اند که تحریم‌ها نه‌تنها علیه ایران، بلکه به‌صورت کلی تحریم‌های یک‌جانبه‌ی آمریکا علیه بسیاری از کشورها قرین با موفقیت‌ نبوده و آمریکا ضرورتاً به اهدافش دست پیدا نکرده است.

ثالثاً، ما هم باید تلاش‌های وافری را انجام بدهیم تا بتوانیم این ابزار را از دست آمریکا بگیریم. یک راه مهم آن همان فرمایش رهبر انقلاب مبنی بر خنثی‌سازی تحریم‌ها، تقویت ظرفیت‌های اقتصادی و اتکای به ظرفیت‌های داخلی است. البته، در حوزه‌ی رفع تحریم‌ تلاش‌های دیپلماتیک صورت خواهد گرفت، ولی در حوزه‌ی خنثی‌سازی تحریم هم باید سرمایه‌گذاری بسیار عظیمی انجام شود؛ در این صورت آمریکا دیگر نمی‌تواند به تحریم‌ها به‌عنوان ابزار فشار علیه ایران امیدی داشته باشد.

اعطای نشان فداکاری به شهید «اصغر بانان درگاه»

 

 برابر تصویب «شورای عالی نشان ها» در ارتش جمهوری اسلامی ایران، نشان فداکاری به شهید «اصغر باناندرگاه» تعلق گرفت.
به گزارش روابط عمومی ارتش، برابر تصویب «شورای عالی نشان ها» در ارتش، به‌پاس رشادت و مدیریت جهادی در صحنه‌ها و برهه‌های سرنوشت ساز دوران پیروزی انقلاب و ایثار و بذل جان در اعتلای ایران سربلند اسلامی، نشان فداکاری به شهید والامقام ارتش اسلام؛ «اصغر باناندرگاه» که سرسختانه در خط مقدم دفاع از استقلال، تمامیت ارضی و نظام مقدس جمهوری اسلامی  ایستاده‌اند، تعلق گرفت.
نشان فداکاری که اعطایی مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) به ارتش جمهوری اسلامی ایران است، نماد ایثار و از خودگذشتگی دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه افسری امام علی(ع) ارتش است که در راه پاسداری از استقلال و تمامیت ارضی کشور و نظام جمهوری اسلامی ایران مردانه ایستاده و دفاع کرده‌اند.
شهید اصغر باناندرگاه، در سال 1321 در شهر تبریز دیده به جهان گشود. وی تحصیلات خود را تا اخذ مدرک دیپلم در زادگاهش ادامه داد، سپس با توجه به علاقه‌ای که به شغل نظامی‌گری داشت در سال 1339 در کنکور دانشکده افسری پذیرفته و به استخدام ارتش درآمد.
وی دوره‌های مختلف دانشگاه افسری را با موفقیت سپری کرد و برای طی دوره مقدماتی زرهی به شیراز و پس از طی دوره مقدماتی به لشکر 16 زرهی قزوین منتقل شد.
این شهید والامقام در سال 1355دوره عالی رسته زرهی را در شیراز طی کرد و برای ادامه خدمت به لشکر 64 ارومیه منتقل شد.
خدمت شهید باناندرگاه مقارن با ناآرامی و آشوب ضدانقلاب درکردستان بود و ایشان مدت بیش از یک سال در صحنه نبرد با ضدانقلاب حضوری فعال داشت. سرانجام در 14 خرداد سال 1359 در درگیری مستقیم با ضد انقلاب، مورد اصابت گلوله قرار گرفت و به فیض شهادت نائل آمد.
 

برگزاری مراسم گرامیداشت شهیدان سپهبد صیاد شیرازی و سپهبد قرنی

 

 مراسم گرامیداشت، سپهبد شهید علی صیاد شیرازی و سپهبد شهید محمد ولی قرنی در پایگاه هوایی شهید یاسینی بوشهر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ دوم پاکزاد از همرزمان شهید صیاد شیرازی در این مراسم که با حضور امیر سرتیپ دوم خلبان نعمت الله صدقی فرمانده پایگاه هوایی شهید یاسینی و  ارشد نظامی ارتش در استان بوشهر و دیگر مسئولان برگزار شد؛ با اشاره به ویژگی های شهید صیاد شیرازی گفت: توجه به نماز اول وقت، حضور در نماز جمعه، مشورت گرفتن از افراد و مجموعه تحت فرماندهی خود، مردمی بودن، ساده زیستی، اخلاص در عمل و کردار از صفات برجسته این شهید والامقام بود.
امیر سرتیپ دوم پاکزاد خاطرنشان کرد: درایت و مدیریت شهید صیاد شیرازی در بسیاری از مقاطع حساس دفاع مقدس، راهگشا و موجب موفقیت در عملیاتهای مختلف شد.
 

مراسم گرامیداشت ۱۷ خلبان شهید در کرمانشاه برگزار شد

 

 مراسم گرامیداشت ۱۷ خلبان شهید نیروی هوایی ارتش در استان کرمانشاه و نکوداشت امیر سرتیپ دوم خلبان فرج الله برات پور برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ فرهاد آریانفر فرمانـده قرارگاه عملیاتی ارتش جمهوری اسلامی ایران در غرب کشور، ظهر امروز در مراسم گرامیداشت ۱۷ خلبان شهید نیروی هوایی ارتش در استان کرمانشاه و نکوداشت امیر سرتیپ دوم خلبان فرج الله برات پور، گفت: استان کرمانشاه نماد استقامت، پایداری و دیار پهلوان خیز است.
وی با بیان اینکه نیرو‌های مسلح بازوان نیرومند و پنجه‌های قوی ملت ایران اسلامی است، افزود: شهدا رفتند و حراست و امنیت از جمهوری اسلامی را به عنوان یک ودیعه به امانت نزد ما سپردند.
فرمانده قرارگاه عملیاتی ارتش در غرب کشور گفت: این آب و خاک آمیخته با شهادت، ایثار و از خودگذشتگی رزمندگان اسلام است که برای حراست از آرمان‌های والای نظام مقدس جمهوری اسلامی از هیچ کوششی دریغ نکردند.
امیر سرتیپ آریانفر با بیان اینکه چهره‌های ماندگار بسیاری در ارتش جمهوری اسلامی وجود دارد، تصریح کرد: نیرو‌های مسلح کشور اعم از ارتش، سپاه و مرزبانی تا آخرین قطره‌های خون از آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دفاع خواهند کرد.
وی با اشاره به عملیات حمله به الولید(اچ 3) و لیدری امیر سرتیپ دوم خلبان برات پور گفت: امیر برات پور پس از اجرای موفقیت‌آمیز بزرگترین عملیات هوایی جهان بیان کرد که ما مرد جنگ هستیم و مردانه می‌جنگیم.
فرمانـده قرارگاه عملیاتی ارتش جمهوری اسلامی ایران در غرب کشور با بیان اینکه پیشکسوتان نماد استقامت، پایداری و افتخار نظام جمهوری اسلامی هستند، افزود: این پیشکسوتان در حمله ناجوانمردانه رژیم بعث از آب و خاک این مرز و بوم حراست کردند.
وی بیان  کرد: سربازان این آب و خاک خدمتگزار مخلص نظام و مطیع ولایت فقیه هستند و پرچم اسلام را برافراشته را نگه می‌دارند.
این مراسم با حضور خانواده معظم شهدا، ایثارگران، پیشکسوتان دفاع مقدس، فرماندهان نیروهای مسلح و مسئولان اداری استان کرمانشاه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد و از خانواده معظم شهدا و امیر سرتیپ دوم برات پور لیدر عملیات اچ3 تجلیل به عمل آمد.

بازدید فرمانده کل ارتش از لشکر 16 زرهی نیروی زمینی ارتش

 

 امیر سرلشکر موسوی از لشکر ۱۶ زرهی، تیپ ۱۱۶ و بیمارستان ارتش در شهرستان قزوین بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی ارتش، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در این بازدید با بررسی توان و آمادگی رزمی تیپ ۱۱۶ زرهی نیروی زمینی ارتش، وضعیت این تیپ را رو به جلو و موفق ارزیابی و بر ادامه مجدانه این راه تاکید کرد.
فرمانده کل ارتش همچنین با حضور در بیمارستان ارتش در قزوین، ضمن بازدید از فعالیت های بسیار خوب مجموعه کادر درمانی این بیمارستان و نیز چگونگی ارائه خدمات به بیماران کرونایی بستری، از تلاش‌های خالصانه و موثر این بیمارستان و تیپ ۱۱۶ در کمک به مردم استان های قزوین و گیلان در مقابله با شیوع کرونا و درمان بیماران تقدیر کرد.
وی همچنین با یادآوری سابقه درخشان این بیمارستان در حادثه زلزله رودبار و منجیل، توفیق خدمت به مردم را یک هدیه الهی و شکر آن را در ادامه این راه نورانی دانست.
امیر سرلشکر موسوی در ادامه در جمع فرماندهان، سال ۱۴۰۰ سال را  سال تمرکز بر آماده سازی جوانان برای پیمودن موفق گام دوم انقلاب دانست و سربازان وظیفه را پرچمداران گام دوم انقلاب خواند و اضافه کرد:  همه ارتش این ماموریت انقلابی و ملی را سرلوحه برنامه‌ها و اقدامات خود قرار دهند تا جوانانی که برای سربازی وارد ارتش می‌شوند در پایان دوره سربازی خود برای پیمودن موفق گام دوم انقلاب کاملا آماده شده باشند و این ماموریت، مقدم بر وظیفه مصوب ما در موضوع سربازی است.
فرمانده کل ارتش همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای بزرگوار این خطه و شهدای گرانقدر ارتش در این لشکر و استان به ویژه شهیدان رجایی، بابایی، ابوترابی و لشکری، نسل امروز را امانتدار میراث بزرگ شهیدان دانست و بر ادامه راه شهدا تاکید کرد.
سرلشکر موسوی در پایان گفت: خانواده‌های فهیم و صبور و کم نظیر ارتش، حامی، پشتیبان و مشوق اصلی همه ما هستند و رسیدگی هرچه بیشتر به خانواده‌ها و زندگی آنها وظیفه مهم و همگانی است.
فرمانده کل ارتش در این بازدید که امیر سرتیپ حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش نیز وی را همراهی می کرد، با تعدادی از کارکنان از نزدیک و به صورت چهره به چهره دیدار و گفتوگو کرد.