منتظران

منتظران

منتظران

منتظران

اولین کتابخانه الکترونیکی تحت وب دانشگاه علوم پزشکی ارتش رونمایی شد

 

اولین کتابخانه الکترونیکی تحت وب در سطح ارتش و نیروهای مسلح به همت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ارتش راه اندازی و رونمایی شد.
به گزارش روابط عمومی ارتش، در این آئین امیر سرتیپ دوم پزشک محسن رجائی نژاد فرمانده دانشگاه علوم پزشکی ارتش با تبریک آغاز سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی گفت: راه اندازی این سامانه و کتابخانه الکترونیکی را در ایام الله دهه فجر را به فال نیک می گیریم و مطمئن هستیم راه اندازی این کتابخانه و سامانه علمی که در سطح نیروهای مسلح بی نظیر است باعث اعتلای علمی دانشگاه، ارتش جمهوری اسلامی ایران و در نهایت کشور عزیزمان خواهد شد و همه ما این هدف را دنبال می کنیم.
سرهنگ رضا مساعد معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ارتش نیز با بیان امکانات و دسترسی های علمی این سامانه افزود: به‌روزترین مقالات و کتاب های بین المللی و علمی در این کتابخانه الکترونیکی بارگذاری شده است که اساتید و دانشجویان می توانند با عضویت از آنها استفاده کنند و قطعا این موضوع باعث پیشرفت سطح علمی و کیفی دانشگاه خواهد شد.

برگزاری نشست هماهنگی و هم افزایی فرماندهان و مسئولان عالی رتبه ارتش

 

 در آستانه فرارسیدن سالروز نیروی هوایی ارتش، نشست هماهنگی و همافزایی فرماندهان و مسئولان عالیرتبه ارتش با حضور فرمانده کل ارتش در ستاد نهاجا برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی ارتش، در آستانه 19 بهمن سالروز نیروی هوایی ارتش، نشست هماهنگی و همافزایی فرماندهان و مسئولان عالیرتبه ارتش با حضور امیر سرلشکر موسوی فرمانده کل ارتش، معاونان، فرماندهان نیروها و جمعی از مسئولان عالی‌رتبه ارتش در ستاد فرماندهی نیروی هوایی ارتش برگزار شد.
فرمانده کل ارتش در این نشست با گرامیداشت دهه مبارکه فجر، مبعث پیامبراکرم(ص) و سالروز نیروی هوایی ارتش، این روز را به فرماندهان و آحاد کارکنان و خانواده محترم این نیروی الهی تبریک گفت و اظهار داشت: تقارن سالروز پر خیر و برکت مبعث رسول اکرم(ص) با روز نیروی هوایی ارتش را گرامی میداریم و این تقارن مبارک را برای نیروی الهی هوایی ارتش به فال نیک می گیریم.
امیر سرلشکر موسوی، با تجلیل از حماسه سازان 19 بهمن سال 1357، اقدام آن روز کارکنان نیروی هوایی ارتش در بیعت تاریخی با بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی را نشانه ولایتمداری، بصیرت بالا و درک درست از شرایط حاکم بر جامعه دانست و گفت: نیروی هوایی ارتش در برهههای مختلف تاریخی مانند انقلاب اسلامی، دوران دفاع مقدس، دفاع از حرم، کمک‌های مومنانه و مردم‌یاری، همواره بهموقع عمل کرده و منشأ خدمات بزرگ برای نظام اسلامی و مردم عزیزمان شده است.
پیش از برگزاری این نشست، فرمانده کل ارتش با حضور در مقبره شهدای گمنام، به مقام شامخ شهداء بویژه شهدای نیروی هوایی ارتش ادای احترام کرد.
در این نشست هماهنگی و همافزایی، امیر سرتیپ دادرس جانشین فرمانده کل ارتش، حجتالاسلام و المسلمین محمدحسنی رییس سازمان عقیدتی سیاسی، امیر دریادار سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش، امیر سرتیپ حاتمی مشاور فرمانده کل نیروهای مسلح در امور ارتش، امیر سرتیپ رحیم زاده فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) کشور، امیر سرتیپ حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش، امیر سرتیپ صباحی فرد فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش، امیر سرتیپ واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش، امیر دریادار ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش، امیر سرتیپ پوردستان رییس مرکز مطالعات راهبردی ارتش، امیر سرتیپ محمودی معاون اجرایی ارتش و امیر سرتیپ مقدس معاون طرح برنامه بودجه و امور مجلس ارتش، نیز حضور داشتند.

از غوغای چله کوچیکه تا عرض اندام اهمن و بهمن

در حالیکه دکمه‌های ژاکت قرمز گل گلی‌اش را چفت هم می‌کرد، زل زده بود به دانه‌های ریز برف که انگار سوغاتی از سال‌های رفته است. همانطور محو تماشای برف‌ها زیرلب زمزمه می‌کرد: «خدا بیامرزد عزیزجان را! راست می‌گفت بالاخره چله کوچیکه کار خودش را کرد.»

از غوغای چله کوچیکه تا عرض اندام اهمن و بهمن

گروه زندگی- قدیم ترها وقتی زمستان روی واقعیش را نشانمان نمی‌داد و فکر می‌کردیم دیگر خبری از برف و بوران نیست و باید زودتر از همیشه به استقبال بهار برویم، آن‌هایی که سرد و گرم زندگی را چشیده بودند، طوری به معجزه چله کوچیکه امید داشتند که مو لا درز حرفشان نمی‌رفت. وقتی پدر و مادرهایمان با امنیت خاطر می‌گفتند: «عزیزم نگران نباش، بزار ببین چله کوچیکه چیکار می‌کنه!» ته دلمان قرص بود به اینکه بزرگترهایمان بی‌حساب و کتاب حرف نمی‌زنند و حرف‌هایشان برگرفته از چیزی است که سال‌های سال آن را تجربه کرده اند؛ چه بساکه همیشه نیز روزگار همانطوری رقم می‌خورد که آن‌ها برایمان پیشگویی کرده بودند، یعنی یک زمستان پربرکت در نیمه دوم زمستان. 

این جریان طی سال‌های متمادی آنقدر تکرار شد که بعدها خود ما هم در برابر چله کوچیکه سرتعظیم فرود آوردیم و هروقت می‌دیدیم آبی از چله بزرگه گرم نمی‌شود، امید می‌بستیم به چله کوچیکه تا بیاید و بالاخره زمستان، رخی نشان دهد؛ اما اصلا حکایت این چله بزرگ و کوچک چیست و چه زمانی باید در انتظار شکوه زمستان باشیم؟ 


قدیمی ها اعتقاد داشتند زمستان خودش را با چله کوچیکه نشان می دهد

چله کوچیکه، نمایی از شکوه زمستان 
«اگر من عمر تو را داشتم و پشتم به بهار نبود، بچه را در قنداق، پیرزن را زیر کرسی و نانوا را کنار تنور از سرما خشک می‌کردم»؛ شاید شما هم این روایت را از زبان پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌هایتان شنیده باشید. طعنه‌ای از چله کوچیکه به چله بزرگه که از قضا طعنه به جایی است و اگر دقت کرده باشید، هرساله در نیمه دوم زمستان، سرما و بارش‌ها به اوج می‌رسد؛ دقیقا مثل همین روزهایی که می‌بینیم برودت هوا بیشتر شده و باران و برف هم افتخار حضور داده اند. این‌ها اساسا به خاطر هنرنمایی همین چله کوچیکه است که از دهم بهمن ماه شروع می‌شود و عمرش هم ۲۰ روز بیشتر نیست. 
براساس گاه‌شمار ایرانی که یکی از قدیمی‌ترین نظام‌های گاه‌شماری است، چله کوچیکه و چل بزرگه بر اساس رویدادهای نجومی و فصلی تنظیم شده که ۴۰ روز ابتدایی فصل سرما یعنی از آغاز دی‌ماه (شب یلدا) تا دهم بهمن‌ماه «چله بزرگ» و از یازدهم تا پایان بهمن‌ماه، «چله کوچک» نامیده شده است؛ اما همانطور که می‌گویند: «فلفل نبینه چه ریزه. . .» همین عمر کوتاه هم بس است برای آنکه چله کوچیکه، زمین و زمان را بر هم ریخته و زمستان را حسابی زمستانی کند. 
البته جالب است بدانید که به ۴ روز پایانی چله بزرگه و ۴ روز ابتدایی چله کوچیکه هم چارچار (همتایی کردن مخالفین با هم) می‌گویند که سردترین روزهای سال است. نام چارچار را به این خاطر روی این ۸ روز گذاشته‌اند که براساس داستان‌های کهن، چله کوچیکه و چله بزرگی رابطه خوبی با هم نداشته‌اند و این چند روزی که کنار هم بوده‌اند را چارچار نامیده اند. 


بیشترین بارش های زمستانی در ۲۰ روز اول اسفند(اهمن و بهمن)اتفاق می افتد

نگران باران نباشید، اهمن و بهمن را هم داریم! 
حالا که حرف به اینجا رسید، بدنیست اشاره‌ای هم داشته باشیم به بخشی از قصه کهن زمستان ایران که سینه به سینه چرخیده و عملا تصویری از علم آب و هوایی کشورمان است. شاید نام اهمن و بهمن را شنیده باشید. براساس همین قصه‌های کهن، بهمن و اهمن، پسران ننه سرما هستند که ده روز اول اسفند را «اهمن» و ده روز دوم اسفند را «بهمن» می‌نامند. در این بیست روز ممکن است آنقدر بارندگی زیاد باشد که این دو برادر به دو چله طعنه بزنند.  چه بساکه قدیمی‌ها همیشه در ایام اهمن و بهمن این شعر را زمزمه می‌کردند: «اهمن و بهمن، آرد کن صد من، روغن بیار دَه من، هیزم بکن خرمن، عهده همه با من». 
و اما می‌ماند ۱۰ روز آخر اسفندماه که از بیستم تا بیست و پنجم آن، «سیاه بهار» نام دارد و بارندگی در شب‌ها بسیار زیاد است، بنابراین کشاورزان در طول روز کار می‌کنند و شب‌ها به امید باران، سر روی بالشت می‌گذارند. «سیاه بهار، شب ببار و روز بکار» شعر معروفی است که قدیمی‌ها در این ایام، آن را زمزمه می‌کردند. اما بعد از اتمام این ۵ روز، یعنی در ۵ روز پایانی اسفندماه، هوا کاملا بهاری می‌شود. گاهی ابری و گاهی آفتابی؛ گاهی باران و گاهی تگرگ که همگی نوید فرارسیدن بهار را می‌دهند. حالا دیگر زمین حسابی نفس گرم زده و یکبار دیگر طبیعت جانی دوباره می‌گیرد. 

بله حکایت زمستان ایران، همین چیزی است که خواندید. حکایتی قصه گونه که البته ریشه در علم ایرانیان باستان دارد و از گذشته تا به امروز همواره نزدیک به حقیقت بوده است؛ بنابراین می‌توانیم امیدوار باشیم به اینکه از همین حالا تا پایان زمستان، روزهای پربارشی را تجربه خواهیم کرد و رحمت خداوند هیچ گاه از ما دور نیست.

واکنش‌ها به تعطیلی شبکه منوتو

دیروز آخرین برنامه‌های شبکه منوتو پخش و بنابر اظهارات مدیران و کارمندانش، فعالیت این شبکه ماهواره ای به پایان رسیده است.

واکنش‌ها به تعطیلی شبکه منوتو

فارس پلاس؛ واکنش کاربران: دیروز آخرین برنامه‌های شبکه منوتو پخش و بنابر اظهارات مدیران و کارمندان این شبکه، فعالیت این شبکه ماهواره ای به پایان رسیده است.

البته ممکن است که اعلام تعطیلی این شبکه، صرفاً یک بازی برای جلب توجه و سرمایه بوده باشد؛ اقدامی که پیش از این نیز شاهد انجامش توسط مدیران منوتو بوده‌ایم. 

این اتفاق واکنش‌های بسیاری را در پی داشت. علی کریمی یکی از هدایتگران اغتشاشات نیز در استوری اینستاگرامی با حمایت از این شبکه از اقدامات منوتو قدردانی کرد که این نشان‌دهنده همراهی و همسویی کریمی با براندازان است.

 

دیگر کاربران فضای مجازی به همزمانی تعطیلی این شبکه با شروع دهه فجر واکنش نشان دادند. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

بازداشت 7 جاسوس موساد در ترکیه

سازمان اطلاعات ترکیه امروز (جمعه) هفت نفر را به ظن فروش اطلاعات به سازمان جاسوسی موساد بازداشت کرد.

بازداشت 7 جاسوس موساد در ترکیه

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، سازمان اطلاعات ملی ترکیه (میت) امروز جمعه هفت نفر را در استان‌های استانبول و ازمیر به اتهام فروش اطلاعات به سازمان جاسوسی موساد بازداشت کرد.

خبرگزاری آناتولی به نقل از منابع امنیتی ترکیه نوشت که موساد اهداف خود را از طریق کارگاهان خصوصی تحت نظر داشت و اقدام به جمع‌آوری اطلاعات از زندگی افراد و مستندسازی آن از طریق تصاویر و ویدئو و تحت نظر گرفتن آن‌ها می‌کرد.

طی تحقیقات دادستان عمومی استنانبول، ۹ نفر در این رابطه با موساد همکاری و اقدام به فروش اطلاعات می‌کردند که به دنبال این تحقیقات، دفتر سازمان اطلاعات ملی ترکیه در استانبول در یک عملیات امنیتی در این استان و استان ازمیر هفت نفر را بازداشت کردند؛ دو نفر دیگر نیز پیش از این بازداشت شده و تحت بازجویی هستند.

بازداشت هفت جاسوسی رژیم صهیونیستی در ترکیه در شرایطی است که روابط میان آنکارا و تل آویو در پی جنگ در غزه تنش‌آمیز است، البته بازداشت عوامل موساد در ترکیه سابقه‌دار است؛ در آخرین مورد در تاریخ ۱۲ دی ماه ۳۳ نفر در هشت استان ترکیه به اتهام جاسوسی برای موساد بازداشت شدند.

این متهمان به جاسوسی برای موساد، در اقداماتی از قبیل شناسایی، نظارت، حمله و ربودن اتباع خارجی مقیم ترکیه دست داشتند و آن‌ها بخشی از عملیات «جاسوسی بین‌المللی» بوده‌اند.

اما یکی از بزرگترین عملیات‌های ضد جاسوسی ترکیه مربوط به دسامبر ۲۰۲۲ باز می‌گردد که ۶۸ جاسوس سازمان موساد در یک عملیات وسیع در ۳۰ استان ترکیه بازداشت شدند.

شناسایی شبکه جاسوسان رژیم صهیونیستی در 28 کشور جهان توسط وزارت اطلاعات

وزارت اطلاعات از شناسایی تعداد قابل توجهی از جاسوس‌های موساد در ۲۸ کشور جهان ‌خبر داد.

شناسایی شبکه جاسوسان رژیم صهیونیستی در 28 کشور جهان توسط وزارت اطلاعات

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، وزارت اطلاعات در اطلاعیه ای از شناسایی تعداد قابل توجهی از جاسوس‌های موساد در ۲۸ کشور جهان ‌خبر داد.

در این اطلاعیه آمده است:

 در آستانه‌ی چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران به رهبری حضرت امام خمینی (ره) و با عرض تبریک و تهنیت به مناسبت فرا رسیدن دهه‌ی خجسته‌ی فجر انقلاب اسلامی، به استحضار ملت عظیم‌الشأن ایران می‌رساند که در بزرگترین عملیاتِ ترکیبیِ اطلاعاتی و ضداطلاعاتی علیه سازمان‌های جاسوسی و امنیتی رژیم اشغالگر قدس، مجموعه‌ی بی‌نظیر و بی‌سابقه‌ای از اطلاعات آن سرویس‌ها به‌دست آمد و بلافاصله بررسی و بهره‌برداری از آن‌ها آغاز شد.

 سلسله عملیات متهوّرانه‌ی سربازان گمنام امام زمان (عج) در قالب مجموعه کنش‌های اطلاعاتی - ضداطلاعاتی، آفندی - پدافندی و بهره‌گیری از شیوه‌های متنوع جمع‌آوری اطلاعات، منجر به حصول اطلاعات حساسی از سرویس‌های دشمن صهیونیست شد. علاوه بر یافته‌های اطلاعاتی و امنیتی، دستیابی به اطلاعات ویژه‌ی مرتبط با برخی از مهمترین تأسیسات پنهان نظامی، کارخانجات تسلیحاتی و صنایع استراتژیک غیرنظامی رژیم غاصب صهیونیست نیز از جمله دستاوردهای سلسله عملیات بزرگ و چند مرحله‌ای این وزارت‌خانه می‌باشد.

 بدیهی است که آشکارسازی جزییات اطلاعاتِ حاصله، مشمول قواعد مختلف حفاظتی و صیانتی، به‌ویژه پیرامون عوامل انسانی دخیل در این پروژه، در داخل و خارج از سرزمین‌های اشغالی می‌باشد. علاوه بر آن، حجم قابل توجهی از یافته‌ها، امکان بهره‌برداری‌های اطلاعاتی و عملیاتی دارند که این ملاحظه نیز در تصمیم‌گیری پیرامون اطلاعات موجود، تعیین کننده خواهد بود.

 اینک با دعایی متضرعانه به درگاه الهی برای پیروزی نهایی مدافعین قهرمان فلسطین که عملیات عظیم و تاریخی «طوفان الاقصی» را رقم زدند و ضربات «ترمیم ناپذیر» نظامی و اطلاعاتی را بر رژیم محتضر وارد کردند، به اجمال اعلام می‌شود که یکی از دستاوردهای بزرگ پروژه‌ی ترکیبی یاد شده، شناسایی ده‌ها جاسوس و عناصر تروریست وابسته به رژیم نژادپرست صهیونیست در ۲۸ کشور جهان و در سه قاره‌ی آسیا، آفریقا و اروپا بوده است. پیرامون جواسیس اشاره شده متذکر می‌گردد:
 
۱. تعدادی جاسوس در تهران و چند استان کشور نیز شناسایی و مورد برخورد قانونی واقع شده یا تحت مراقبت‌های امنیتی قرار گرفتند. همچنین چند جاسوس ایرانی مقیم خارج از کشور شناسایی شدند که متناسب با وضعیت هر یک از آن‌ها و سطح روابط این وزارتخانه با سازمان‌های اطلاعاتی کشورهای محل اقامت جواسیس، تصمیم‌گیری خواهد شد.
۲. مشخصات جاسوس‌های بیگانه‌ی فعال در کشورهایی که با جمهوری اسلامی ایران روابطِ تبادل اطلاعات مؤثر و کاربردی دارند، به آن کشورها ارائه شده و سرویس‌های امنیتی ذی‌ربط پس از اعمال مراقبت‌های مقتضی، با تأیید صحت اطلاعات ارائه شده، متناسب با راهبردهای ضداطلاعاتی مورد نظر خویش، جواسیس مورد بحث را بازداشت یا مورد بهره‌برداری مضاعف اطلاعاتی قرار داده‌اند. بدیهی است ارائه اطلاعات جواسیس مرتبط به سایر کشورها، تابع شرایط خاصی خواهد بود.

۳. در بررسی سوابق جاسوس‌های مرتبط با ۲۸ کشور مورد بحث، مشاهده می‌شود که برخی افراد فرومایه به‌صورت داوطلبانه برای همکاری اطلاعاتی با موساد و خیانت علیه کشورهای خویش اقدام کرده‌اند. تأسف‌بارتر آنکه دیده می‌شود سرویس جهنّمی موساد برای راستی‌آزمایی انگیزه‌ی همکاری مدعیان، آن‌ها را وادار به انجام انواع عملیات خائنانه علیه منافع کشورهای متبوع و امنیت هموطنان خود کرده است!

۴. علاوه بر شیوه‌ی پیش‌گفته، سرویس‌های جاسوسی رژیم با طراحی روش‌های شیطانی متنوع و با سوءاستفاده از بسترهای مورد بهره‌برداری عمومی مردم از قبیل فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی، سایت‌های مهاجرت و کاریابی، نشان افراد در سفرهای خارجی، با شناسایی نقاط ضعف مترددین، مبادرت به برقراری ارتباط با طعمه‌ها تحت پوشش‌های مختلف نموده و در مراحل بعدی به جمع‌آوری اطلاعات از آن‌ها یا محوّل کردن مأموریت‌های خرابکارانه به قربانیان پرداخته‌اند. در همین راستا و بین اسناد به‌دست آمده، برخی از اراذل و اوباش دخیل در چند عملیات تروریستی در ایران نیز شناسایی و بازداشت شدند که در این مورد متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد.
۵. با توجه به اینکه بررسی اطلاعات به‌دست آمده همچنان ادامه دارد، وزارت اطلاعات با هماهنگی مرجع محترم قضایی، برای معدود افرادی که به هر صورت و به هر دلیل به دام سازمان جاسوسی رژیم نامشروع صهیونیست افتاده‌اند، در صورت معرفی پیش‌دستانه خود به ستاد خبری وزارت اطلاعات (سامانه ۱۱۳) حداکثر مساعدت را اعمال و نهایت ارفاقات قانونی را درخواست خواهد نمود.